(Foto: IJsbrand Terpstra).

Dorp omarmt 'Terug naar Oegstgeest' officieel als nieuwe slogan

Oegstgeest gaat het dorp voortaan op de kaart zetten met de alom bekende slogan ‘Terug naar Oegstgeest’ naar het beroemde boek van de in het dorp geboren schrijver Jan Wolkers. Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt maakte dat gisteravond bekend tijdens de tweede editie van OEGST!Live in het Dorpscentrum aan de Lijtweg..

IJsbrand Terpstra sprak over de nieuwe oude slogan met dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt van Dorpsmarketing Oegstgeest.

De zin werd in de volksmond al langer gebruikt om het dorp te promoten, maar sinds gisteravond heeft de uitroep ook een officiële status. “De slogan heeft al meer dan negentig procent naamsbekendheid, die moeten we nu gaan vullen met mooie evenementen”, zegt Van der Jagt. Op het podium zegde wethouder Matthijs Huizing toe dat de slogan ook door de gemeente gebruikt gaat worden. “Mijn enorme complimenten voor wat jullie gedaan hebben, natuurlijk gaan wij meedoen.”

 

Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×