(Foto's: Emile van Aelst)

Bedankfeest vrijwilligers Winter Wonder Weken door Centrummanagement Leiden

Zondagavond liep de bovenverdieping van de Red Carpet Lounge vol met vrijwilligers van de Winter Wonder Weken. Zwarte- en roetveegpieten, Sinterklaas, de Kerstman, ijsmeesters en iedereen die maar op de een of andere manier had meegewerkt was uitgenodigd voor het bedankfeest.

Allereerst werd Jeffrey Glasbergen in het zonnetje gezet. Ooit is hij op 7-jarige leeftijd begonnen als Minipietje en de laatste jaren is hij zowel verantwoordelijk voor de intocht als voor het Huis van Sinterklaas. De intocht blijft hij doen, maar het Huis gaat hij mee stoppen. Als dank voor al zijn werk ontving hij behalve een cadeaubonen en een BVO-tje (bacootje voor onderweg) ook de sleutel van het Huis van Sinterklaas zodat hij hij op elk gewenst moment kan langskomen.

Na een uitgebreide Chinese maaltijd ging het ‘Casino’ open en kon iedereen onder het genot van een drankje een gokje wagen. Wie niet wilde gokken, of zijn fiches al kwijt was, kon in de andere zaal gezellig kletsen of dansen op de muziek van de DJ. Halverwege de avond was er een gastoptreden van zanger/gitarist Willem Bohdi. Na afloop konden zowel het Centrum Management als de vrijwilligers terugkijken op zowel de geslaagde Winter Wonder Weken als het vrijwilligersfeest.

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×