Bezorgbus rijdt zich vast tegen muur aan Oude Vest

12

Een vrachtwagentje van de bezorgdienst van Albert Heijn heeft zich gisteravond vastgereden tegen de muur van een woning bij het nemen van een krappe bocht op de hoek van de Druckerstraat met de Oude Vest. “Volgens de bewoonster was de bijzondere aanrijding in huis goed te voelen en te horen.

De brandweer heeft de banden van de bus leeg laten lopen in de hoop dat de bus daardoor los zou komen van de muur. Toen dit niet voldoende bleek te helpen zijn diverse manschappen van de brandweer én politieagenten in de achterzijde van de bestelbus gestapt zodat de bus door hun gewicht verder zou zakken. Dat werkte, waarop de chauffeur de bus voorzichtig van de muur weg heeft gereden. De schade aan de bus bleek mee te vallen.

Delen

12 reacties

  1. Ik loop altijd zelf naar de Hein (of de Hoogvliet, of Dirk, of Lidl, of Aldi). Nog nooit tegen een muur aangelopen. Misschien zijn die wagens wel te groot (en te vervuilend) voor de binnenstad.

  2. Schudthethoofd op

    Wat is er mis met even zelf naar de supermarkt gaan? Dirk zit om de hoek. Zijn we zulke luie wezens geworden? Kennelijk wel…. En ondertussen zeker pruttelen dat er iets moet worden gedaan aan het milieu, maar zelf die vrachtwagentjes bestellen. Hypocriet.

Je bent nu offline