(Foto's: Regio15).

Bezorgbus rijdt zich vast tegen muur aan Oude Vest

Een vrachtwagentje van de bezorgdienst van Albert Heijn heeft zich gisteravond vastgereden tegen de muur van een woning bij het nemen van een krappe bocht op de hoek van de Druckerstraat met de Oude Vest. “Volgens de bewoonster was de bijzondere aanrijding in huis goed te voelen en te horen.

De brandweer heeft de banden van de bus leeg laten lopen in de hoop dat de bus daardoor los zou komen van de muur. Toen dit niet voldoende bleek te helpen zijn diverse manschappen van de brandweer én politieagenten in de achterzijde van de bestelbus gestapt zodat de bus door hun gewicht verder zou zakken. Dat werkte, waarop de chauffeur de bus voorzichtig van de muur weg heeft gereden. De schade aan de bus bleek mee te vallen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×