(Foto's: J.P. Kranenburg).

Feyenoord-speler Jens Toornstra verricht loting Rabobank LAV Cup

Feyenoord-speler Jens Toornstra heeft vorige week de loting van de knock-out fase van de Rabobank LAV Cup verricht. In Brasserij Park in Leiderdorp trok hij de namen van de zestien overgebleven ploegen uit de pot. De finaledag van het regionale voetbaltoernooi vindt dit jaar op 15 juni plaats bij het Leidse UVS.

Sfeerverslag van de loting. (Leidenamateurvoetbal/ Kleef & Koop).

Toornstra is zelf begonnen met voetballen bij TAVV in Ter Aar. Daar woont hij nog steeds en is daardoor nog steeds verbonden met het regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal vindt hij een mooi initiatief. “Ik vind het goed dat er zoveel aandacht aan het regionale voetbal wordt gegeven en ook zo’n regionaal toernooi is echt mooi.” Of Toornstra zelf ook komt kijken op de finaledag weet hij nog niet. “Dat is precies tijdens mijn vakantie, dus de kans is groot dat ik in het buitenland zit. Maar wie weet.”

Organisator Hennie Kanbier kijkt tevreden terug op de loting. “Er zijn weer een hoop mooie potjes uitgekomen en de loting is onder veel belangstelling verricht. Bijna alle clubs waren er. En het is mooi dat we weer een prominent voor de loting konden krijgen, dat geeft de avond toch weer wat extra’s.”

Loting 1/8 finale
Blauw Zwart-SJC O23
Voorschoten’97-VVSB
Sporting Leiden (za)-FC Oegstgeest
Kagia-Valken’68
Meerburg/Voorschoten’97 (zo)- UVS
FC Lisse 2-Alphia
FC Boshuizen-Zwammerdam
Noordwijk 2-Ter Leede 2

De volledige loting.

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Sport Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×