Politie achtervolgt onruststoker in Leiderdorp

8

De politie heeft vanmiddag rond 13.30 uur in Leiderdorp na een achtervolging een man aangehouden. Een persvoorlichter van de politie bevestigt dat vlak daarvoor een man zich had misdragen in het gemeentehuis van Leiderdorp. Toen de politie werd ingelicht, ging hij er op zijn fiets vandoor.

Volgens getuigen kwamen er zeven á acht politieauto’s en twee motorrijders vanaf fietspaden en de normale weg aangereden. Toen de man er vandoor ging, werd hij door de politie zo’n twintig meter verder op de Hoofdstraat ter hoogte van het B.G. Cortspad klemgereden. De fietser kwam daarbij op de motorkap van één van de politievoertuigen terecht. De man is vervolgens aangehouden door meerdere politieagenten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

8 reacties

  1. afgelopen jaar diverse keren gebeld wegens geluidoverlast. Een zeer begrijpende mevrouw in de meldkamer zou alles regelen. Niets maar total niets gebeurt er dan. to diverse keren toe. En nu voor één man het een compleet peloton in de achtervolging. Tja prioriteiten!

Je bent nu offline