(Foto's: Regio 15).

Politie achtervolgt onruststoker in Leiderdorp

De politie heeft vanmiddag rond 13.30 uur in Leiderdorp na een achtervolging een man aangehouden. Een persvoorlichter van de politie bevestigt dat vlak daarvoor een man zich had misdragen in het gemeentehuis van Leiderdorp. Toen de politie werd ingelicht, ging hij er op zijn fiets vandoor.

Volgens getuigen kwamen er zeven á acht politieauto’s en twee motorrijders vanaf fietspaden en de normale weg aangereden. Toen de man er vandoor ging, werd hij door de politie zo’n twintig meter verder op de Hoofdstraat ter hoogte van het B.G. Cortspad klemgereden. De fietser kwam daarbij op de motorkap van één van de politievoertuigen terecht. De man is vervolgens aangehouden door meerdere politieagenten.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×