(Foto's: PR Sportfondsen voorschoten / Voorschoten4kids).

Sportief vakantieprogramma in Voorschoten

Sportfondsen Voorschoten en Voorschoten4kids organiseren deze voorjaarsvakantie weer verschillende sportieve activiteiten. Van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart kan er worden gezwommen in zwembad Het Wedde en is er boogschieten en een skate-inn disco in sporthal De Vliethorst.

Spektakel in het Wedde
Op maandag 25 februari staat Balance Day op het programma in het zwembad. In het water liggen de Aquabases die door kinderen vaak ‘wiebelmatten’worden genoemd. Zoals de naam doet vermoeden is balance houden het codewoord.

De volgende dag staat er een verrassingsactiviteit genaamd ‘Klerenzooi’ op het programma. De badmeesters en juffen vertellen ter plekke wat er gaat gebeuren.  Woensdag en donderdag wordt er gevoetbald in het zwembad. Eerst is het tijd voor ‘Schiet ‘m erin’ en donderdag is het ‘Ballendag’. Dan ligt ook de grote glijbaan in het water.

De week in Het Wedde wordt afgesloten met ‘Toren Bouwen’. Wie lukt het om de hoogste toren te bouwen? Ook op vrijdag 1 maart ligt de grote glijbaan in het water.

Meer informatie over de activiteiten op www.zwembadhetwedde.nl

Meezemlessen
In de vakantie mogen ouders ook meedoen met de zwemlessen in Het Wedde. Tijdens de meezwemlessen mag er per kind één ouder/begeleider (18+) meezwemmen. Deze lessen zijn bedoeld om de ouder of verzorger van de kinderen de gelegenheid te bieden om de vorderingen van het kind live te aanschouwen en om de zwemleraar vragen te stellen. Ook ervaren de ouders/begeleiders welke oefeningen gedaan worden, wat het doel van de oefeningen is en op welke manier deze uitgevoerd dienen te worden.

Boogschieten en skaten
Kinderen die geen zin hebben om te zwemmen of eens iets anders willen proberen kunnen terrecht in Sporthal De Vliethorst. Op maandag 25 februari vindt daar de clinic Boogschieten plaats. Aanmelden is verplicht via www.voorschoten4kids.nl.

Op woensdag  organiseert Voorschoten4kids daar een skate-inn disco. Kinderen zijn welkom om te komen rrrrrollen op alles wat wieltjes heeft.

 

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×