Joke Martijn oefent regelmatig in haar biljartcafé de Pomerans. (Foto's: Emile van Aelst).

Joke Martijn, eigenaresse biljartcafé de Pomerans, 2e bij NK Driebanden

Na een spannend toernooi van drie dagen in Almere is de Leidse Joke Martijn als tweede geëindigd bij de Nederlandse Kampioenschappen Driebanden voor dames. Met schijnbaar redelijk gemak bereikte Joke de finale en wist de een na de andere dame uit te schakelen. In de finale was titelverdedigster Gerrie Geelen net een maatje te groot.

Joke verloor in 28 beurten met 20-30. Joke is in 2017 na een biljartpauze van enkele jaren weer begonnen met spelen en om dan binnen twee jaar als tweede te eindigen bij het NK belooft wat voor de toekomst.


Reanne van Kleef sprak met Joke Martijn over haar prestatie op het NK.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×