Bijeenkomst VVD Voorschoten met lijsttrekker Europese verkiezingen

De veiligheid in Europa, ongewenste migratie en maatregelen ter voorkoming van terrorisme. Deze en andere onderwerpen komen aan de orde tijdens een bijeenkomst van de VVD Voorschoten die in het teken van de verkiezingen voor het Europees Parlement staat. Die worden gehouden op 23 mei aanstaande. Spreker is VVD lijsttrekker Malik Azmani. Azmani is nu nog Tweede Kamerlid voor de VVD met onder andere asiel, immigratie en de AIVD in zijn portefeuille.

De verkiezingsbijeenkomst wordt gehouden op 4 maart in de Merelhof op het Wagenerf in Voorschoten. Het programma start om 20.15 uur met een korte beschouwing van Azmani over zijn eigen drijfveren, Europa, migratie en de Brexit. Daarna is het de beurt aan de bezoekers die vragen kunnen stellen.

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. De zaal gaat open om 20.00 uur.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×