Inzameling Scheppingskerk Leiderdorp voor Voedselbank

1

De Scheppingskerk in Leiderdorp zamelt op dinsdag 5 maart oud papier, boeken en houdbare levensmiddelen in voor de Leidse Voedselbank. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan pakken met pasta’s en rijst, sauzen, blikken met vis, vlees, soep, groente of peulvruchten, zonnebloemolie, koffie, suiker, thee, broodbeleg en aardappels. Ook huishoudelijke en verzorgingsartikelen zijn welkom.

De deuren van de Scheppingskerk zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur geopend. Inlevering van artikelen is mogelijk op het plein van de kerk aan de Van Poelgeestlaan 2. Vrijwilligers van de Protestantse Gemeente Leiderdorp zijn de gehele dag aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Delen

1 reactie

  1. Een prachtige actie!! En de grote aartsleugenaar Rutte maar volhouden dat het zo goed gaat in Nederland. Het is één grote schande dat er anno 2019 mensen gebruik moeten maken van voedsel- en kledingbanken. Verschrikkelijk!!!

Je bent nu offline