Zwartrijdend hondje reist eersteklas van Den Haag naar Leiden

10

Een vermiste labradoodle uit Den Haag is gistermiddag teruggevonden in de trein naar Leiden. Het baasje schakelde de politie in toen de viervoeter op het station in Den Haag ineens verdwenen was. Al snel was het huisdier gevonden. Hij lag languit in een eerste klasse coupé van een trein naar Leiden.

De Leidse politie heeft de hond op station Leiden Centraal opgewacht en kort daarop met zijn baasje herenigd. “Voor het niet inchecken heeft de viervoeter een waarschuwing gekregen”, zo laat de politie nog weten.

Delen

10 reacties

  1. Henk Boting

    Wij hadden ook zo’n hond. Stapte voor deur op de bus en reed één halte mee. Keurig op eerste stoel rechts voorin. Liep dan weer terug naar huis. Chauffeurs kenden haar al.

Je bent nu offline