Wethouder Ruud Bouter met twee bloemenmeisjes. (Foto: Robbert Beurse).

Rijneke Boulevard wordt Boeiend Bloeiend

Nadat bedrijventerrein De Grote polder in Zoeterwoude-Rijndijk eerder succesvol groener werd, probeert nu ook de Rijneke Boulevard ‘Boeiend Bloeiend’ te worden. Door extra bomen te planten proberen de gemeente en winkeliersvereniging het milieu te verbeteren en tegelijk het winkelgenot te vergroten.

Bezoekers van de boulevard hoeven zich geen zorgen te maken dat ze vanwege de extra bomen voortaan verder van de winkels moeten parkeren. “We maken extra ruimte, in plaats van dat we parkeerplaatsen opofferen, dus: nee!”, sprak Simon Scheffer duidelijk namens de winkeliers.

Voor wethouder Ruud Bouter (Groene Leefomgeving) was het de eerste keer dat hij een boom plantte. Zijn respect voor de collega’s die dagelijks in de groenvoorziening werken groeide. “Het is een behoorlijke inspanning die je moet leveren”, stelt Bouter die voor zijn inspanning werd beloond met een bosje tulpen.


Robbert Beurse in gesprek met Wethouder Ruud Bouter en ondernemer Simon Scheffer over Boeiend Bloeiend Rijneke Boulevard.

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×