(Foto: J.P. Kranenburg).

Zorgorganisatie verhuist naar ABN AMRO-pand in Winkelhof

De Leiderdorpse zorgorganisatie Zorg-Vuldig verhuist naar het voormalige pand van ABN AMRO in winkelcentrum Winkelhof. Het bedrijf werd 18 jaar geleden opgezet door Gera van Huuksloot die aan huis begon in haar flat aan de Obool boven het winkelcentrum en later naar de Splinterlaan verhuisde.

Van Huuksloot startte destijds met kraamzorg en inmiddels biedt inmiddels al vele jaren ook thuiszorg en individuele begeleiding. Zorg-Vuldig is in de loop der tijd uitgegroeid tot een organisatie met ruim tweehonderd medewerkers en is werkzaam in de regio’s Alblasserwaard en Leiderdorp.

 

“We zijn uit ons jasje gegroeid”, vertelt Gera. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een pand wat geschikt is. In het oude ABN AMRO pand zien we onze toekomst. Er moet nog wel het een en ander aan het pand gebeuren. De verbouwing is deze week gestart. Het gebouw houdt en aantal elementen van de vorige gebruiker. Zo blijft de bankkluis. Naast de kantoorfunctie gaat Zorg-Vuldig in het pand ook scholingen geven.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×