Start aanleg Schilperoortpark met planten boom

2

Aan het Kolffpad in het Leiden Bio Science Park (LBSP) is gistermiddag een eik gepland door vicevoorzitter Martijn Ridderbos van het College van Bestuur van de Universiteit Leiden, wethouder Paul Dirkse en Cas Schilperoort. Die laatste is een kleinzoon van naamgever Rob Schilperoort van het park die aan de wieg van de oprichting stond van het LBSP. met het planten van de boom werd de officiële start van de aanleg van het park gemarkeerd.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Dirkse en kleinzoon Cas Schilperoort.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Start aanleg Schilperoortpark in het Bio Science Park in het bijzijn van de familie Schilperoort en wethouder @pdirkse

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

  1. Bea Hoogheid op

    Bijzonder: weer een persmomentje voor de wethouder maar waar blijft nou toch die reactie naar aanleiding van dat vorige persmomentje midden 2018: te weten het uitvoeringsplan voor de bevordering van biodiversiteit in het Bio Science Park ? Is dat nu zo’n moeilijk verhaal of leeft deze wethouder van persmomentjes?

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline