(Foto's: Sporting Trigon)

G-team van Sporting Trigon haalt kampioenschap binnen

Zaterdag 9 maart was het groot feest in de Vijf Meihal. Het G-team van Sporting Trigon won zijn twee wedstrijden en stelde daarmee het kampioenschap veilig. G-1 kreeg vervolgens de begeerde medailles uitgereikt door het eerste team van de Leidse korfbalvereniging.

Onder veel belangstelling van familie en vrienden heeft het G-team van Sporting Trigon het kampioenschap in de G-2 poule behaald. De eerste wedstrijd tegen Vitesse Barendrecht werd met 5-2 gewonnen. Omdat ook naaste concurrent Merwede uit Sliedrecht zijn wedstrijd wist te winnen, werd de laatste wedstrijd van Sporting Trigon tegen Albatros uit Zwijndrecht beslissend.

Het was een wedstrijd met veel spanning en het werd ook nog even echt spannend of Leiden de volle winst zou kunenn pakken. Gelukkig scoorde Bas Bonnet twee keer en bezorgde zijn team daardoor de 2-0 overwinning. En deze tweede gewonnen wedstrijd van de dag was ruim voldoende om het kampioenschap te behalen.

Sporting Trigon voorzitter Peter de Graaf had mooie woorden voor het team en de begeleiding. Hierna reikten de spelers van het eerste team de medailles uit aan de enthousiaste kampioenen. Al met al een fantastische middag voor het G korfbal met vijf G-teams die het aanwezige publuek verbaasden met het getoonde spelniveau.

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×