Armin van Buuren sluit jubileumeditie Pinkpop af

De Leidse dj Armin van Buuren sluit op 9 juni de vijftigste editie van Pinkpop af. De beroemde dj werd in het verleden vijf keer uitgeroepen tot beste dj ter wereld. “Maar hij bleef ondertussen gewoon met beide benen op de oer-Hollandse grond. Iets wat je niet van z’n publiek kan zeggen”, aldus de Pinkpop-organisatie.

Andere artiesten die tijdens de jubileumeditie van Pinkpop het podium zullen betreden zijn onder andere Anouk, Bastille, The Cure, Davina Michelle, First Aid Kit, George Ezra, Golden Earring, Fleetwood Mac, Jamiroquai, Jet Rebel, Kraantje Pappie, Krezip, Lenny Kravitz, Major Lazer, Mark Ronson, Mumford & Sons, The Pretenders, San Holo, Yungblud en nog veel meer.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×