(Foto: Chris de Waard).

Partijen zetten campagneactiviteiten stop na terreuraanslag in Utrecht

Bij de schietpartij op het 24 Oktoberplein in Utrecht zijn eerder vandaag drie doden gevallen. Negen mensen raakten zwaargewond. De politie houdt rekening met een terroristisch motief. De politie is in verband met de schietpartij op zoek naar de 37-jarige in Turkije geboren Gökmen Tanis.

Naar aanleiding van de aanslag hebben politieke partijen hun campagneactiviteiten stopgezet. Dat geldt voor zowel de Waterschapsverkiezingen als die voor Provinciale Staten.

Geen Groene Ideecafé
Ook verschillende activiteiten in Leiden gaan vandaag niet door. Zo zou het Groene Ideecafé in Scheltema vanavond in het teken staan van de rol die het Hoogheemraadschap van Rijnland speelt bij de realisatie van een groenblauwe leefomgeving. Deze bijeenkomst is geannuleerd.

Radiodebat Politiek071 gaat niet door
Ook de verkiezingsuitzending van het Sleutelstad radioprogramma Politiek071 gaat niet door. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur zouden verschillende kandidaten live met elkaar in discussie gaan. Er wordt nog gekeken naar een alternatieve invulling van de uitzending.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×