(Foto's: P.R).

Voorschotenloop geopend door jeugdigde renners

Afgelopen zondag werd de Voorschotenloop georganiseerd. Een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt van het Zorg en Zekerheid Circuit. Traditiegetrouw wordt de Voorschotenloop geopend door jonge rennertjes, bij de GeZZinsloop.

Zoals iedere Voorschotenloop was Jip van zwembad Het Wedde ook dit jaar weer van de partij. Jip, de mascotte van zwembad Het Wedde en bekend van ‘Zwemles met Jip’ trotseerde de wind om zijn zwemvriendjes en vriendinnetjes aan te moedigen.

Om 10.15 uur gingen de 6- tot 9-jarigen van start, Jip herkende heel veel kinderen van de zwemlessen in zwembad Het Wedde. Nadat de ‘jonkies’ binnen waren, mochten de 10- tot 12-jarigen van start om 10.35 uur. Jip bleek erg trots te zijn op de deelnemers, of ze nu eerste of laatste zijn geworden. “Bewegen is gezond en meedoen is veel belangrijker dan winnen”, zo vond Jip.

Na afloop wachtte alle jonge lopers een medaille, een portie poffertjes, een bon voor een gratis training bij Voorschoten ‘97 atletiek en ook mochten de deelnemertjes een gereduceerd tarief naar het zwembad.

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×