(Foto's/video: Annan Verboom).

Open dag Da Vinci College voor docenten druk bezocht

Meestal houden scholen open dagen waar aankomende leerlingen een kijkje kunnen nemen op hun mogelijke nieuwe school. Het Da Vinci College bij station Leiden Lammenschans deed het vandaag eens helemaal anders en organiseerde een open dag voor aankomende docenten. Sleutelstad stuurde de jongste verslaggever op pad om een kijkje te nemen.

Annan Verboom ging naar de Open Dag en sprak met directeur Ivor Bergsma, Eline Hietbrink van Technolab Leiden, docente Joke Aarts en aankomend docenten Agnes en Rick die op de open dag afgekomen waren.

“Op het Da Vinci College Lammenschans bieden we een dynamische onderwijsomgeving. Door onze unieke onderwijsstructuur bieden we persoonlijk onderwijs dat zorgt voor echt contact met de leerlingen”, aldus de wervende uitnodiging voor de open dag voor docenten. Tijdens de open dag werd door de school informatie gegeven over de onderwijsvisie, de verschillende richtingen op het vmbo/mavo en de mogelijkheden om op het Da Vinci te komen werken als stagiair(e), bevoegd docent of zij-instromer.

Ook werden er rondleidingen door de school gegeven en was er een informatiemarkt waar verschillende thema’s aan bod kwamen. Met informatie over het Da Vinci College Lammenschans en de scholengroep, open vacatures, mogelijkheden voor zij-instromers, stages en begeleiding die de school kan bieden.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×