Waarnemend voorzitter Mathieu Paardekooper mocht zijn partijgenoot benoemen.

Kitty de Lange de Heiden nieuw commissielid VVD Zoeterwoude

Kitty de Lange de Heiden is donderdag tijdens de raadsvergadering benoemd tot commissielid van de VVD fractie in de Zoeterwoudse gemeenteraad. De Lange de Heiden vult de vacature die in de fractie ontstond door het vertrek van de heer B.J. van der Salm.

Geen raadslid
De Lange de Heiden is geen raadslid maar commissielid. Dit betekent dat ze achter de schermen meedenkt met de VVD fractie. De komende periode wil De Lange de Heiden zich onder andere inzetten om meer aandacht te krijgen voor de (verkeers)veiligheid in het dorp rondom de scholen.


Kitty de Lange de Heiden stelt zich voor aan alle inwoners van Zoeterwoude.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×