(Foto: Rolf Marselis).

ZZ Leiden Basketball wint nationale beker

Zorg en Zekerheid Leiden heeft vanmiddag in Zwolle beslag gelegd op de NBB-beker. Honderden fans waren aanwezig om de Leidse ploeg het gevoel van een thuiswedstrijd te geven. Aan het eind van het derde kwart sloeg Zorg en Zekerheid Leiden het beslissende gaatje en moest Landstede Basketbal passen. Het werd uiteindelijk 69-87. Het is de eerste grote prijs voor ZZ Leiden sinds 2013.

Videoverslag van de bekerfinale en de huldiging. Interviews door Rolf Marselis met verschillende spelers en de coach van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, voorziiter Marcel Verburg en meerdere supporters. (Video: Hans Stauttener).


Het laatste, spannende kwart was live te volgen via Sleutelstad. Kijk het hier terug!

De club is onderweg vanuit Zwolle naar Leiden, waar het feest om 18.00 uur losbarst in de Vijf Meihal.

Uitgebreid verslag volgt.

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×