(Foto's/video: Chris de Waard).

Stroom- en gasleiding stuk getrokken bij werkzaamheden

Bij graafwerkzaamheden op een terrein op de hoek van de Rijn en Schiekade en de Telderskade is vanmorgen rond 10.30 uur een elektriciteitskabel stukgetrokken. Daardoor kwamen een deel van de Rijn en Schiekade en de Jan van Goyenkade zonder stroom te zitten.

Toen netbeheerder Liander na enige tijd ter plaatse was om de kabelbreuk te repareren, werd door het graafteam van Liander ook een gasleiding beschadigd. Daarop werden de brandweer en een tweede ploeg van Liander gewaarschuwd. De stroomstoring kon pas worden verholpen nadat de gasleiding hersteld was. Het duurde daardoor tot na het middaguur voor iedereen weer elektriciteit had.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×