(Foto: PR).

Inschrijvingen Gouden Spike geopend

De inschrijvingen voor de atletiekwedstrijd De Gouden Spike zijn geopend. De 48e editie vindt op 8 juni plaats op het terrein van Leiden Atletiek in het Leidse Hout. Inschrijven kan tot en met woensdag 29 mei. Voor het NK 10.000 meter geldt een sluitingsdatum van 20 mei.


Reanne van Kleef sprak een aantal weken geleden met toernooidirecteur Norbert Groenewegen over de stand van zaken van het Leidse toptoernooi.

Het toernooi kent geen limieten, maar wel richtprestaties. Het inschrijfgeld is 7,00 euro per onderdeel.

De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap op de 10000 meter de komende drie jaar toegewezen aan de Gouden Spike. De beste Nederlandse afstandslopers strijden ook in 2019, 2020 en 2021 op de baan van Leiden Atletiek strijden om de nationale titels.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×