Kunstkring Leiderdorp, Verhalen van de Stad, Tell me More en het Leiden English Choir deze week bij Cultuur071

6 april 2019

De Kunstkring Leiderdorp organiseert elke tweede dinsdag van de maand een lezing, een voordracht of een muziekoptreden. De vereniging is toegankelijk voor iedereen uit Leiderdorp, Leiden en omgeving, met belangstelling voor kunst en cultuur. Bij ons te gast vanochtend zijn Ellen Cazemier en Frances van der Klaauw, respectievelijk voorzitter en secretaris van de Kunstkring Leiderdorp.
www.kunstkringleiderdorp.nl

 

Op zondag 7 april vindt in het centrum van Leiden een nieuwe editie plaats van Verhalen van de Stad: gratis straattheater, gebaseerd op bijzondere plaatsen en mensen uit de geschiedenis van Leiden. Onze volgende gasten zijn Erik Siebel en Jan Joost van Aten, beiden nauw betrokken bij Verhalen van de Stad.
www.verhalenvandestad.nl

 

Oriana van der Sande is communicatiespecialist, van alle culturele markten thuis en niet in de laatste plaats verhalenverteller / storyteller and cultureel ondernemer. Vanuit die functies heeft ze zich verbonden aan theater De Generator, het initiatief tot ge├źngageerd theater onder het dak van de Vrijplaats aan de Middelstegracht in Leiden.
www.theaterdegenerator.nl

 

Ineke van der Sar en Annette Rusch van het Leiden English Choir zijn aanwezig. Het LEC geeft twee concerten per jaar op een mooie locatie in Leiden of directe omgeving. Vrijdag 12 april staat het lenteconcert Love, the springtime of the year op het programma, met repertoire van onder anderen Vaughan Williams, Whitacre, Holst en Tallis. Het lenteconcert vindt plaats in de Maria Middelareskerk aan de Rijndijk in Leiden.
www.lec.nl

 

De complete muziekagenda kan je terugvinden op muziekgezien.blogspot.com en de gehele uitzending kan je hieronder terugluisteren.

Cultuur Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×