Tijdelijke vestiging Dunkin’ Donuts bij Leiden Centraal

271

De opening van de twintigste vestiging van Dunkin’ Donuts aan de Haarlemmerstraat 127 in Leiden is met tien dagen vertraagd, maar daar heeft de keten een oplossing voor gevonden. Bij station Leiden Centraal is een pop-up vestiging geopend om het gat te overbruggen. De tijdelijke vestiging staat er tot 11 april.

De winkel in de Haarlemmerstraat gaat op 26 april open. Eerder was het de bedoeling dat dat op 16 april zou zijn. De opening gaat gepaard met een speciale openingsactie. De eerste honderd klanten krijgen een jaar lang gratis donuts. De Leidse vestiging is de twintigste in Nederland en is ingericht volgens de nieuwe Dunkin’ huisstijl. Zo heeft voormalig Dunkin’ Donuts haar naam veranderd maar het bekende lettertype met roze en oranje kleuren blijven. Net als de donuts.

Delen

271 reacties

  1. Daar zullen de andere winkels die voor veel geld hun ruimte in het station huren niet blij mee zijn! Letterlijk broodroof. Ik vind het ook geen locatie voor zo’n ‘winkel’ die in een soort container op een hinderlijke plek is neergezet. Mag dit volgens het bestemmingsplan eigenlijk wel?

  2. Flip van der Meer op

    nog meer vreettenten, het is vreetselijk. Nog meer obese-mensen … Wie zal al die zorg in de toekomst gaan betalen ???

  3. Gore, vette, zoete troep. Zou op de lijst van gevaarlijke producten moeten staan.
    En wat hebben we toch veel smerige rotzooihoreca in Leiden.

Je bent nu offline