(Foto: IJsbrand Terpstra).

Tijdelijke vestiging Dunkin' Donuts bij Leiden Centraal

De opening van de twintigste vestiging van Dunkin’ Donuts aan de Haarlemmerstraat 127 in Leiden is met tien dagen vertraagd, maar daar heeft de keten een oplossing voor gevonden. Bij station Leiden Centraal is een pop-up vestiging geopend om het gat te overbruggen. De tijdelijke vestiging staat er tot 11 april.

De winkel in de Haarlemmerstraat gaat op 26 april open. Eerder was het de bedoeling dat dat op 16 april zou zijn. De opening gaat gepaard met een speciale openingsactie. De eerste honderd klanten krijgen een jaar lang gratis donuts. De Leidse vestiging is de twintigste in Nederland en is ingericht volgens de nieuwe Dunkin’ huisstijl. Zo heeft voormalig Dunkin’ Donuts haar naam veranderd maar het bekende lettertype met roze en oranje kleuren blijven. Net als de donuts.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×