Impressie van het nieuwe combibad aan De Vliet.

ZVL-1886 en sportwethouder weer om tafel

Zwem- en waterpolovereniging ZVL-1886 en de gemeente Leiden praten weer met elkaar. Eind januari zegde het bestuur van ZVL-1886 alle samenwerking op in het proces om tot een nieuw combizwembad aan de Vliet te komen. Oorzaak was de weigering van sportwethouder Dirkse om de club in het nieuwe sportcomplex een eigen verenigingsruimte te geven.

Chris de Waard in gesprek met sportwethouder Paul Dirkse over de verhouding met ZVL-1886.

Inmiddels hebben de ruziënde partijen een kop koffie met elkaar gedronken en afgesproken dat er in elk geval weer wordt samengewerkt. Er wordt gekeken of er toch nog wat rek zit in de afspraken die de gemeente met ZVL-1886 gaat maken over de exploitatie in het nieuwe zwembad en ook praat ZVL weer mee over allerlei zaken die van belang zijn bij de aanbesteding van het gebouw.

Leiden Politiek Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×