ZVL-1886 en sportwethouder weer om tafel

1

Zwem- en waterpolovereniging ZVL-1886 en de gemeente Leiden praten weer met elkaar. Eind januari zegde het bestuur van ZVL-1886 alle samenwerking op in het proces om tot een nieuw combizwembad aan de Vliet te komen. Oorzaak was de weigering van sportwethouder Dirkse om de club in het nieuwe sportcomplex een eigen verenigingsruimte te geven.

Chris de Waard in gesprek met sportwethouder Paul Dirkse over de verhouding met ZVL-1886.

Inmiddels hebben de ruziënde partijen een kop koffie met elkaar gedronken en afgesproken dat er in elk geval weer wordt samengewerkt. Er wordt gekeken of er toch nog wat rek zit in de afspraken die de gemeente met ZVL-1886 gaat maken over de exploitatie in het nieuwe zwembad en ook praat ZVL weer mee over allerlei zaken die van belang zijn bij de aanbesteding van het gebouw.

Delen

1 reactie

 1. Dick Barnhoorn op

  Mooi Chris,
  Nu nog afwachten wanneer de wethouder de heer Dirkse, met mij om de tafel te gaat?
  Om dan met elkaar te bespreken de belofte die de wethouder heeft gedaan aan mij als oud voorzitter van GHC, bij het gebruiken door de aannemer van de nieuwbouw van het zwembad/ijshal van de opstallen c.q. eigendommen van GHC.
  Dan als nog met elkaar om de tafel te gaan en kijken naar een oplossing.
  Ik wacht het af, en zie de uitnodiging binnenkort wel te gemoed van onze wethouder.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline