Bentley en Rolls-Royce auto’s overspoelen Leiderdorp

5

Zo’n 120 Bentley en Rolls-Royce auto’s brachten zondag een bezoek aan Leiderdorp.  De Mascotte, de enige zelfstandige vereniging van Rolls-Royce en Bentley eigenaren in Nederland, startte de voorjaarsrit bij Hästens in Leiderdorp. Daar begon de dag met een uitgebreid ontbijt en muziek tussen de luxe bedden. Ook werd er een cheque van 2500 euro aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) overhandigd.


Reanne van Kleef sprak met voorzitter Wouter Schuurs van De Mascotte en store-manager Richard Bekkens van Hästens Leiderdorp over de bijzondere samenwerking en het bezoek van de 120 exclusieve auto’s aan Leiderdorp. 

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

5 reacties

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline