Marie Depuydt. (Foto: Wim de Leeuw).

Vrouwen Scylla handhaven zich in Eredivisie tafeltennis

Het eerste damesteam van Scylla verzekerde zich door een overwinning op Vriendenschaar wederom van een plek in de Eredivisie tafeltennis. Op zaterdag won het team al de uitwedstrijd in Gouda al met 0-3. In eigen huis voegde het team daar zondag een 3-1 overwinning aan toe.

Marie Depuydt zette Scylla vlotjes op voorsprong tegen Romy Gielings (11-5, 11-3 11-6). Elle Cillessen bracht echter Vriendenschaar meteen weer terug in de wedstrijd door een knappe overwinning op Kim Hergelink. Daarna was het gebeurd. Esmee van Marwijk won eenvoudig van Marion van Leeuwen, en Depuydt maakte het beslissende punt tegen Cillessen. Leiden zal dus ook komend jaar verzekerd blijven van toptafeltennis, bij de dames en bij de heren. Met twee teams in de eredivisie neemt Scylla ook komend jaar een unieke positie in in Nederland.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×