Essential 80's laat jaren 80 zaterdag herleven in Grand Café de Burcht

Aanstaande zaterdag herleven de jaren van Reagan en Gorbatsjov, van de Koude Oorlog, Dallas, Dynasty, Miami Vice, het EK van ’88. De jaren tachtig dus. Met de grootste hits van dat decennium in Grand Café De Burcht dat een swingend avondje presenteert samen met Sleutelstad FM: Essential 80’s!

DJ’s Tuik & Verheul (Omroep Rijnland, Holland Centraal, Sleutelstad FM, Nexus, Mezzanote, The Jam) draaien de grootste 80’s Dance & Pop Hits en veel verrassende ‘oh ja’- platen.

Natuurlijk hoor je Prince en Madonna, maar ook heerlijke synthpop van de Human League en Depeche Mode, Nederpop van Doe Maar en Het Goede Doel en zelfs Modern Talking en de Dolly Dots zijn niet uitgesloten.

Haal je beenwarmers en je stop-de neutronenbom-buttons weer tevoorschijn en beleef een avond vol muzikale nostalgie. Herkenbaar, feestelijk en dansbaar. De entree is gratis, de aanvang is om 20.00 uur in Grand Café de Burcht in de Burchtsteeg 14 in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×