Leidse rapper maakt video tegen pesten

9

De in Leiden geboren en getogen rapper Kynn (Kevin van Geffen) heeft onlangs een videoclip uitgebracht met als boodschap: ‘Stop met pesten’. Het nummer heet ‘Jacob’ en is gemaakt met één van de zangers uit de New Yorkse band Northern Faces. Om de boodschap kracht bij te zetten is de hashtag #nomorebullyshit in het leven geroepen.

De video is gedeeltelijk opgenomen in Brooklyn (New York) en gedeeltelijk op de Haagse Hogeschool. “Met een erg getalenteerde cast en crew hebben we een indrukwekkende videoclip in elkaar gezet, waarmee we hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het helaas te veel voorkomende pestprobleem”, aldus Van Geffen.

Naast ‘Jacob’ komen er meer internationale samenwerkingen. De rapper heeft zijn album en volgende videoclip  ‘Overseas Connection’ al klaar liggen. In dit nummer laat hij samen met een rapper uit Mauritanië, een reggae-artiest uit Jamaica en een zanger uit Nigeria zien hoe muziek mensen met elkaar verbindt.

Delen

9 reacties

  1. Ruben La Cruz

    En hebben zij geen Contact met mij genomen. Mijn artieste naam is MC Pester de Bubbeling Master. hahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahhahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahhahahahhah

  2. En hebben zij geen Contact met mij genomen. Mijn artieste naam is MC Pester de Bubbeling Master. hahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahhahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahhahahahhah

Je bent nu offline