Behind the scenes van de opnames van de clip voor 'Jacob'. (Foto: Kynnmusic).

Leidse rapper maakt video tegen pesten

De in Leiden geboren en getogen rapper Kynn (Kevin van Geffen) heeft onlangs een videoclip uitgebracht met als boodschap: ‘Stop met pesten’. Het nummer heet ‘Jacob’ en is gemaakt met één van de zangers uit de New Yorkse band Northern Faces. Om de boodschap kracht bij te zetten is de hashtag #nomorebullyshit in het leven geroepen.

De video is gedeeltelijk opgenomen in Brooklyn (New York) en gedeeltelijk op de Haagse Hogeschool. “Met een erg getalenteerde cast en crew hebben we een indrukwekkende videoclip in elkaar gezet, waarmee we hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het helaas te veel voorkomende pestprobleem”, aldus Van Geffen.

Naast ‘Jacob’ komen er meer internationale samenwerkingen. De rapper heeft zijn album en volgende videoclip  ‘Overseas Connection’ al klaar liggen. In dit nummer laat hij samen met een rapper uit Mauritanië, een reggae-artiest uit Jamaica en een zanger uit Nigeria zien hoe muziek mensen met elkaar verbindt.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×