Bouwers gezocht in Zoeterwoude-Rijndijk

5

Medewerkers van de gemeente Zoeterwoude hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de speeltuin aan de Johan Frisostraat in ‘de Rijndijk’. Er zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst, het voetbalveldje is weer vlak gemaakt en de beplanting is, waar nodig, vervangen.

In mei wordt er een calisthenics toestel geplaatst achter het basketbalveldje. Kinderen kunnen op dit toestel verschillende fitness oefeningen doen.

Wie bouwt er mee?
In oktober wil de gemeente, samen met bewoners en kinderen, een wilgenhut en een tunnel aanleggen in de speeltuin. Iedereen die mee wil helpen kan zich nu al opgeven via: gemeente@zoeterwoude.nl o.v.v. SPELEN.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

5 reacties

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline