De Klaverhal in Zoeterwoude leent zich voor diverse (sport)activiteiten. (Foto: Robbert Beurse).

Kindervrijmarkt Zoeterwoude verplaatst naar Klaverhal

De jaarlijkse kindervrijmarkt rondom de Klaverhal in Zoeterwoude-Dorp vindt dit jaar binnen, in de sporthal, plaats. Met het oog op de voorspelde regen op 27 april, Koningsdag, heeft de organisatie woensdag besloten om de vrijmarkt niet buiten maar in de Klaverhal te organiseren.

Waarschuwing
Al jaren stelt het Oranjecomité Zoeterwoude-dorp in het huis-aan-huis verspreide programma van de oranjefeesten: “bij slecht weer zal de vrijmarkt verkassen naar de sporthal, maar we gokken op prachtig weer”. Meestal blijft het bij deze aankondiging en kunnen de kinderen van het dorp op de parkeerplaats en de straten rondom de Klaverhal hun koopwaar aan de man brengen. Dit jaar is er enkele dagen voor het feest al voor gekozen om de markt binnen te organiseren.

De openingstijden van de vrijmarkt blijven ongewijzigd: van 12:00-15:00 uur kunnen de kinderen er terecht. Inschrijven is niet nodig, wel geldt: wie het eerst komt….

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×