(Foto: Gemeente Leiden).

Stemmen gezocht voor pratende prullenbak Stadhuisplein

Dat er onder andere op het Stadhuisplein een pratende prullenbak staat, is natuurlijk leuk. Dat Leidenaren zelf invloed kunnen hebben op de boodschappen die de prullenbak laat horen, is nog veel leuker. Dat vindt ook de gemeente Leiden die inwoners oproept om een boodschap in te sturen.

“Sinds de plaatsing ontving de gemeente enthousiaste reacties van inwoners die ook graag een boodschap zouden willen inspreken. En dit vinden wij een heel goed idee”, zo laat de gemeente weten. Tot en met dinsdag 30 april kan iedereen een boodschap insturen. De tien leukste worden daadwerkelijk opgenomen en afgespeeld.

De voorgestelde teksten van de boodschappen kunnen worden achtergelaten als reactie op bovenstaand Twitterbericht of via de Facebook-pagina van de gemeente Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×