Ad Alblas viert aanstaande zondag dat hij veertig jaar 'de jas draagt'. (Archieffoto: Hielco Kuipers).

Ad Alblas viert veertig jaar predikant zondag in Protestantse Kerk Warmond

Tijdens een dienst in de Protestantse Kerk Warmond viert dominee Ad Alblas komende zondag dat hij veertig jaar in het vak zit. “Dan draag ik de jas veertig jaar”, zoals hij het zelf noemt. Alblas was dertig jaar predikant in de Hooglandse Kerk in Leiden en ging in 2017 met emeritaat. Begin dit jaar werd hij aangesteld als ‘interim-predikant’ in de protestantse gemeente Warmond.

Chris de Waard sprak met Ad Alblas over het bijzondere jubileum dat hij zondag in Warmond viert met en dienst in de protestantse kerk aan de Herenweg.

Zondag houdt Alblas een dienst waarin hij stilstaat bij de veranderingen die hij zelf doormaakte in de veertig jaar dat hij predikant is. Iedereen is welkom om daarbij aanwezig te zijn. De dienst begint om 10.00 uur.

Advertentie

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×