Aanhouding na steekpartij op boot

De politie heeft gisternacht een 20-jarige man uit Leiden aangehouden in verband met de zware mishandeling van een 21-jarige stadsgenoot. De mishandeling vond plaats op een boot op de Oude Rijn ter hoogte van de Oudshoornseweg in Alphen aan den Rijn.

Even na 02.00 uur ’s nachts belde het slachtoffer vanuit het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp waar hij naar toe was gegaan om zich te laten behandelen aan meerdere steekwonden die hij had opgelopen bij een ruzie met de verdachte. Volgens het slachtoffer kreeg hij op de boot ruzie met een vriend waarna hij tijdens een vechtpartij gestoken werd.

Agenten zijn na de melding op zoek gegaan naar de boot met de verdachte. Die lag niet meer afgemeerd langs de Oudshoornseweg. Wel werden er bloedsporen aangetroffen. Na een zoekactie werden de boot met aan boord de verdachte aangetroffen langs de kade aan de ’s-Molenaarsweg. De verdachte werd vervolgens uit de boot gepraat en aangehouden. De recherche doet onderzoek.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×