(Foto's: Koen Jongen/Regio15).

Scooterrijder zwaargewond bij eenzijdig ongeval Willem de Zwijgerlaan

Een scooterrijder is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval ter hoogte van het Esso tankstation aan de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Vanwege de ernst van de verwondingen werd een traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen, maar de komst daarvan werd niet afgewacht. Het slachtoffer is direct met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 21:30 op het fietspad langs de Willem de Zwijgerlaan. Wat er precies gebeurd is, blijft vooralsnog onduidelijk. Omstanders hebben het slachtoffer, dat slecht aanspreekbaar was, gewond aangetroffen maar weten niet hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren. Vooralsnog wordt er uitgegaan van een fikse valpartij.

De Willem de Zwijgerlaan was korte tijd in beide richtingen afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven. De politie onderzoekt het ongeval en spreekt daarvoor, zodra de situatie dat toelaat, later nog met het slachtoffer.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×