(Foto: IJsbrand Terpstra).

Het Leidsch Debat: woensdag 15 mei

Als voorbereiding op de komende verkiezingen voor het Europees Parlement van 23 mei vindt op 15 mei de derde editie van het Leidsch Debat plaats. Daaraan doen zes kopstukken uit de Europese politiek mee. Jort Kelder zal het debat tussen CDA, D66, GroenLinks, PVV, SP en VVD leiden.

In het debat komt Nexit, migratie, de energie-transitie en de beperking van de hoeveelheid internationale studenten ter sprake. Het belooft een spannend debat over de toekomst van Europa te worden dat is bedoeld voor zowel Leidse studenten als overige Leidenaars.

Het debat vindt plaats in de Marekerk op 15 mei en begint om 20.00 uur. De deuren gaan een half uur voor aanvang open.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×