(Foto: Chris de Waard).

Jesse Klaver komt naar Theehuis Noord

Partijleider Jesse Klaver van GroenLinks komt aanstaande zaterdag, 11 mei,  naar Leiden voor een rally. Hij spreekt over wat er bij deze komende verkiezingen voor het Europese Parlement op het spel staat en hoe GroenLinks niet alleen Nederland, maar ook Europa wil veranderen.

“Deze verkiezingen zijn enorm belangrijk en ik roep iedereen op: ga stemmen. Spreek je uit. Voor het klimaat. Voor eerlijk delen. Voor hoop en verbinding. GroenLinks gaat zorgen voor een frisse wind in het Europees Parlement,” aldus Jesse Klaver.

Om 13.30 uur start de rally in Theehuis Noord aan het Joop Vervoornpad in Leiden-Noord. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom om de speech van Klaver bij te wonen. Na afloop gaan de aanwezige leden en sympathisanten van GroenLinks de straat op om campagne te voeren. Aanmelden kan via http://groen.li/rallyleiden.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×