Jesse Klaver komt naar Theehuis Noord

77

Partijleider Jesse Klaver van GroenLinks komt aanstaande zaterdag, 11 mei,  naar Leiden voor een rally. Hij spreekt over wat er bij deze komende verkiezingen voor het Europese Parlement op het spel staat en hoe GroenLinks niet alleen Nederland, maar ook Europa wil veranderen.

“Deze verkiezingen zijn enorm belangrijk en ik roep iedereen op: ga stemmen. Spreek je uit. Voor het klimaat. Voor eerlijk delen. Voor hoop en verbinding. GroenLinks gaat zorgen voor een frisse wind in het Europees Parlement,” aldus Jesse Klaver.

Om 13.30 uur start de rally in Theehuis Noord aan het Joop Vervoornpad in Leiden-Noord. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom om de speech van Klaver bij te wonen. Na afloop gaan de aanwezige leden en sympathisanten van GroenLinks de straat op om campagne te voeren. Aanmelden kan via http://groen.li/rallyleiden.

Delen

77 reacties

 1. Jean-Pierre Overdevest

  Deze mafklapper is een gevaar voor onze democratie. Groen Links komt voort uit de CPN, Rara, Antifa, animal libération front.etc. Extreem links dus, goed voor 100 miljoen doden onder Stalin, Mao en Pol Pot. Daar wil je geen reclame voor maken.

 2. Lilian Tjen

  Groenlinks Leiden gaat tegen het advies van de Milieuraad in en keurt de bouw van torens op de Willem de Zwijgerlaan goed. Nee echt niet betaalbaar wonen. D66Leiden wil zelfs een dakcafé en verwelkomt Amsterdammers en anderen, lees ‘kapitaalkrachtigen’.

  • Adinda Slingerland-Telkamp

   Lilian Tjen, hun goedkeuring aan die extreme hoogbouwplannen begrijp ik ook niet. Naast de Milieuraad is ook Milieudefensie Leiden daar helemaal niet blij mee! Zij wezen daarbij ook nog op hun fijnstofmetingen aan de Willem de Zwijgerlaan die nu al de EU-norm overschrijden.😭

 3. Maria van Beelen

  Dus dat gebeurt er met ons geld ze gaan gezellig ergens thee drinken en dan komt hij zeker met de fiets of het ov he vanwege het milieu

 4. Frits2019 op

  In de reacties is goed te zien wat voor vergaarbak van zieke geesten, fascistoïde mafkezen en gefrustreerde nietsnutten Facebook is. Echt een verrijking van het Sleutelstadforum.

  • Gukkig is jouw mening niet mijn mening Frits2019.. en die mogen hier verkondigd worden. Feitelijk ben je niet veel beter want je doet hetzelfde. Volgens mij ben je een nog linksere Groene.

   • Eus de Watergeus op

    De kritiek van Frits op de Facebookdimensie is ietwat op de man maar ook dat valt onder de vvmu. Daarbij heeft hij natuurlijk gelijk. Een enkele uitzondering daargelaten wordt Facebook bevolkt door de idioten der aarde waarmee niet normaal te discussiëren valt.

  • Dick Pluim

   Ik zou hopen dat het bij thee drinken blijft. Groenlinks kennende zou ik vrezen dat ie met hele vreemde ideeën komt, zoals elders ook gebeurt. 😉

  • Een Leids burger op

   Van die andere allochtonenpamperaar van de PvdA, Job Cohen, misschien? 🙂
   Die kreeg destijds veel kritiek vanwege zijn veel te softe aanpak (d.m.v. thee drinken) van overlast veroorzaakt door vooral allochtone onaangepasten en al wat daaruit kwam voortgesproten…
   Bij Klaver komt daar de klimaatgekte nog eens bij.
   Zo´n bijeenkomst is gewoon een preek voor eigen SLinksgroene parochie. 🙂

   • Eus de Watergeus op

    De bijeenkomst is alleen maar een preek voor eigen parochie als verklaarde tegenstanders van GL zoals jij verstek laten gaan. Ik zou zeggen: doe er wat aan! Leg hem het vuur aan de schenen en prik zijn slinkse praatjes lik-op-stuk door!

    • Frits2019 op

     Maar dan moet hij echt discussiëren, dus met andere mensen en voor een zaal met publiek. Durft hij dat wel?

     • Een Leids burger op

      Natuurlijk wel Fritsie met de 2019 Fratsen.
      En leer eerst maar eens zelf ECHT te discussiëren – en dus ook met argumenten ingaan op wat anderen zeggen…. – i.p.v. met rotte tomaten te gooien.

    • Een Leids burger op

     Ook als ik wel gaan zou blijft het toch vooral een preek voor eigen slinksgroene parochie hoor water gEUS
     Citaat:¨ Iedereen ……is welkom om de speech van Klaver bij te wonen.¨ Het gaat dus helemaal niet om een debat waarbij voldoende ruimte voor kritische vragen door tegenstanders van GL zou zijn maar slechts om de speech van Klaver die vooral over slinksgroene standpunten m.b.t. de EU zal gaan.
     Nee, een groen hesje is niets voor mij. : -)

 5. Rob Jansen op

  Misschien moeten we weer eens terug naar reacties op ideeën/standpunten en niet op de persoon.

 6. Koos Henzen op

  Goed dat dit hier wordt vermeld. Ik blijf lekker thuis en heb geen enkele behoefte om deze man te ontmoeten!! 😡

Je bent nu offline