(Foto's: PR).  

Ooievaarsbaby's spotten via webcam

Voor de vijfde keer organiseert het Leidse DailyChannelTV van Roel Zaadnoordijk een fotowedstrijd over ooievaars en baby’s. Alleen gaat het hierbij niet om ooievaars die baby’s brengen, maar om babyooievaars die uit een van de inmiddels drie gelegde eieren kruipen.

Via een live webcam op www.dailychanneltv.com kan iedereen het ooievaarsgezin volgen dat het ooievaarsnest bij de kinderboerderij in de Merenwijk in gebruik heeft genomen. Bij de edstridj gaat het erop om als eerste een foto te maken van het eerste ooievaarskuikentje dat wordt geboren. De winnaar krijgt niet alleen een mooie prijs, maar mag ook de namen verzinnen voor de kleine ooievaartjes.

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar redactie@dailychanneltv.com.

Vorig jaar won de Zijlwijkschool in de Leidse Merenwijk de prijs. David Brandwijk van de Leidse kinderboerderij trakteerde alle kinderen toen op een gratis ponyrit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×