Beeld uit de clip.

Armin van Buuren maakt dancetrack met Marco Borsato en Davina Michelle

Hoe het danst. Dat is de titel van de track die Leidenaar Armin van Buuren heeft opgenomen met Marco Borsato en Davina Michelle. Het dansbare nummer is geproduceerd door Borsato’s vaste producer John Ewbank en werd in Armin’s studio in Leiden opgenomen.

Het kwartet is zelf alvast enorm enthousiast over het nummer. Armin: “Als je het nummer bijvoorbeeld in 2026 nog eens hoort, dan moet je denken ’toen was ik verliefd op die persoon en hoorde je de hele tijd dat liedje op de radio’. Dát wil ik”. Het liedje is een liefdesliedje over een problematische relatie. “Ga maar kijken hoe het danst zonder mij. Ga het maar proberen”, legt Davina uit.

Het verhaal achter de totstandkoming van de track vertellen de betrokkenen zelf.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×