Klaver zegt bezoek aan Leiden af wegens geboorte derde kind

33

Jesse Klaver heeft zijn bezoek aan Leiden afgezegd. De GroenLinks-voorman zou morgen spreken in het Theehuis Noord in verband met de campagne voor de Europese Verkiezingen die in ons land worden gehouden op 23 mei. Klaver is voor de derde keer vader geworden en laat zich vervangen door de nummer 2 van GroenLinks n de Tweede Kamer Kathalijne Buitenweg en Tineke Strik die voor haar partij op plek 2 van de kandidatenlijst voor het Europees Parlement staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De kleine Klaver is geboren! 🥰 Zijn mamma en hij maken het fantastisch. ❤️

Een bericht gedeeld door Jesse Klaver (@jesseklaver) op

De bijeenkomst begint morgen om 13.30 uur in Theehuis Noord aan het Joop Vervoornpad.

Delen
heropening sligro Leiden

33 reacties

  1. Rob Stoop

    Misschien kan het LAK theater weer open en een cursus pottenbakken organiseren voor al die zure mensen die schijnbaar niks beter te doen hebben dan hier hun gal te spuien. Dan te bedenken dat 90% het hem nooit recht in zijn gezicht zal durven te zeggen, want daar zijn ze te bang voor. Lang leve het internet! Veilig anderen omlaag halen zonder er verantwoording voor te dragen.

Je bent nu offline