Rrrollend Leiden is eind mei voor het laatst op het Pieterskerkhof. (Foto: PR).

Rrrollend Leiden voor het laatst op plein bij Pieterskerk

In het weekeinde van 24 tot en met 26 mei  strijken de foodtrucks van Rrrollend Leiden neer op het Pieterskerkhof in Leiden. Voor de laatste keer. Na aanhoudende klachten van omwonenden gaan de organisatie en de gemeente Leiden op zoek naar een alternatieve locatie.

Rrrollend Leiden werd voor het eerst georganiseerd in 2014. Na het succes in Leiden kwamen er tal van nieuwe steden bij. Dit jaar wordt het evenement voor het eerst georganiseerd in Alkmaar, Amersfoort en Vught.

Rrrollend Leiden
Naast de rijdende keukens is er het laatste weekeinde van mei muziek die wordt verzorgd voor jazzbandjes en een lounge-dj. Voor de kinderen zijn er kindertheater, een zweefmolen en een knutselhoekje, en ook kunnen ze zich laten schminken.

Het foodfestival start vrijdag 24 mei om 17.00 uur (tot 23.00 uur) en is zaterdag open tussen 14.00 uur en 23.00 uur. Zondag begint Rrrollend om 12.00 uur en om 21.00 uur sluit het festival.

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×