Thema avond D66 over Europa en de Europese Verkiezingen

D66 Oegstgeest organiseert morgen een thema-avond over Europa en de komende Europese Verkiezingen die op 23 mei 2019 plaatsvinden. Tijdens de thema avond wordt onder andere een toelichting gegeven op wat Europa voor Nederland betekent, wat de voor- en nadelen zijn voor Nederland en wat idealiter moet veranderen aan de wijze van werken in de EU. Ook wordt ingegaan op wat Europa betekent voor Oegstgeest.

Gastspreker is Bastiaan Winkel, D66-kandidaat voor de komende Europese verkiezingen. Winkel is werkzaam bij het Ministerie van Justitie in diverse functies op het gebied van Veiligheid en Immigratie en heeft ook diverse functies bij de Europese Unie vervuld.

De avond start om 19.30 uur en wordt gehouden in het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9 in Oegstgeest. Iedereen is welkom bij deze bijeenkomst om te debatteren over Europa. Naast de toelichting is er volop gelegenheid voor discussie.

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×