(Foto: PR).

Duizenden boeken wachten op nieuwe eigenaar tijdens boekenmarkt in Scheppingskerk

Duizenden boeken liggen klaar in de Scheppingskerk om komend weekeinde te worden verhandeld. “Tijdens de boekenmarkt op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei barst het gebouw aan de Van Poelgeestlaan 2 ongetwijfeld uit zijn voegen,” denkt Tim Brouwer de Koning van de Protestantse Gemeente Leiderdorp. Een kwart van de opbrengst is bestemd voor het Salvation Centre Cambodia (SCC), dat zich al 25 jaar inzet voor kwetsbare kinderen in de grote steden in Cambodia.

Boeken en de Scheppingskerk gaan heel goed samen. Het gehele jaar door weten mensen uit Leiderdorp de inzamelaars van boeken maar ook legpuzzels te vinden. Zo ontstaat in de kerk al snel een boekenberg. Voor de 27e keer opent de kerk der deuren om de verzamelde boeken en puzzels tegen schappelijke prijzen van de hand te doen.

De boekenmarkt wordt gehouden op vrijdag 17 mei tussen 18.30 uur en- 21.00 uur en zaterdag 18 mei van 10.30 uur tot 15.00 uur.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×