Gezellige bruidsparenmiddag in de Hooglandsekerk

13

Maandagmiddag was in de Hooglandsekerk de jaarlijkse bruidsparenmiddag. Leidse bruidsparen die 60-, 65- of 70 jaar getrouwd zijn waren uitgenodigd voor een gezellige lunch.Burgemeester Henri Lenferink prees de echtparen voor hun doorzettingsvermogen. Er waren 51 bruidsparen naar de lunch gekomen waarvan zelfs 1 echtpaar dat 70 jaar getrouwd is. Normaal mag je eens in de 5 jaar komen, maar als u 70 of meer jaren getrouwd bent dan bent u elk jaar welkom vertelde de burgemeester. Na de toespraak en het zingen van het Leids Volkslied, brachten de Rijnsons de stemming er direct goed in en al snel zongen de bruidsparen alle nummers mee terwijl de eerste paren zich op de dansvloer waagden.

Na het eerste optreden van de Rijnsons werd de lunch geserveerd. Tijdens de lunch ging burgemeester Lenferink met de bruidsparen van elke tafel op de foto, wat een behoorlijke en tijdrovende operatie was. Alle bruidsparen krijgen eerdaags de bij hun tafel gemaakte foto opgestuurd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

13 reacties

  1. Dick Barnhoorn op

    Mooi dat dit kan in onze mooie gemeente! En burgemeester Lenferink kennende zal hij net als bij de uitdeling van de lintjes van een paar weken geleden in de Hooglandse kerk, voor alle bruidsparen weer een leuk verhaal naar voren hebben gebracht. Prima, dat er zo veel aandacht is voor onze oudjes in Leiden.

    Dick Barnhoorn.

  2. M van ruitenburg op

    Was echt super leuke dag,mijn ouders 60 jaar getrouwd ,alles was top gereld en super leuk gesproken door de burgemeest Lenferink en gezellige muziek van de Rijnsons..veiendelijke groet Marjolein van Ruitenburg.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline