(Foto's: Emile van Aelst)

Gezellige bruidsparenmiddag in de Hooglandsekerk

Maandagmiddag was in de Hooglandsekerk de jaarlijkse bruidsparenmiddag. Leidse bruidsparen die 60-, 65- of 70 jaar getrouwd zijn waren uitgenodigd voor een gezellige lunch.Burgemeester Henri Lenferink prees de echtparen voor hun doorzettingsvermogen. Er waren 51 bruidsparen naar de lunch gekomen waarvan zelfs 1 echtpaar dat 70 jaar getrouwd is. Normaal mag je eens in de 5 jaar komen, maar als u 70 of meer jaren getrouwd bent dan bent u elk jaar welkom vertelde de burgemeester. Na de toespraak en het zingen van het Leids Volkslied, brachten de Rijnsons de stemming er direct goed in en al snel zongen de bruidsparen alle nummers mee terwijl de eerste paren zich op de dansvloer waagden.

Na het eerste optreden van de Rijnsons werd de lunch geserveerd. Tijdens de lunch ging burgemeester Lenferink met de bruidsparen van elke tafel op de foto, wat een behoorlijke en tijdrovende operatie was. Alle bruidsparen krijgen eerdaags de bij hun tafel gemaakte foto opgestuurd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×