Meerdere afstanden Leiden Marathon al uitverkocht

1

Komend weekend vinden de verschillende afstanden van de Leiden Marathon plaats. De halve marathon hardlopen en de 10 kilometer wandelen zijn inmiddels uitverkocht. Ook de 5 kilometer night run en de Kidsrun zitten bijna vol. Op zaterdag en zondag kunnen mensen zich in de Pieterskerk nog inschrijven voor de afstanden die nog plek hebben. In totaal hebben zich inmiddels al 14.000 deelnemers ingeschreven.

Op zaterdag vindt de wandelmarathon met 10, 21 en 42 kilometer als afstanden plaats. Ook wordt er dan 5 kilometer hardgelopen tijdens de night run. Zondag start eerst de halve marathon, dan de hele marathon, de kidsrun en als laatst de 10 kilometer.

Afsluitingen tijdens het marathonweekend zijn te vinden op d ewebsite van de Leiden Marathon.


Organisator Tjeerd Scheffer over Leiden Marathon 2019.

Delen
heropening sligro Leiden

1 reactie

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline