(Archieffoto: Emile van Aelst).

Meerdere afstanden Leiden Marathon al uitverkocht

Komend weekend vinden de verschillende afstanden van de Leiden Marathon plaats. De halve marathon hardlopen en de 10 kilometer wandelen zijn inmiddels uitverkocht. Ook de 5 kilometer night run en de Kidsrun zitten bijna vol. Op zaterdag en zondag kunnen mensen zich in de Pieterskerk nog inschrijven voor de afstanden die nog plek hebben. In totaal hebben zich inmiddels al 14.000 deelnemers ingeschreven.

Op zaterdag vindt de wandelmarathon met 10, 21 en 42 kilometer als afstanden plaats. Ook wordt er dan 5 kilometer hardgelopen tijdens de night run. Zondag start eerst de halve marathon, dan de hele marathon, de kidsrun en als laatst de 10 kilometer.

Afsluitingen tijdens het marathonweekend zijn te vinden op d ewebsite van de Leiden Marathon.


Organisator Tjeerd Scheffer over Leiden Marathon 2019.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×