(Foto's: Robbert Beurse).

Zoeterwoudse nieuwbouwwijk Verde Vista beter ontsloten

De Stadhouderslaan in de nieuwe Zoeterwoudse wijk Verde Vista wordt nog deze maand aangesloten op de Hoge Rijndijk. Door de  nieuwe ontsluiting wordt de wijk ook bereikbaar vanuit Zoeterwoude Rijndijk en niet meer alleen via de Leidse Willem van der Madeweg en de Molentocht over de A4. De nieuwe ontsluitingsweg is aangelegd in een 30 km zone.

Door de nieuwe aansluiting gaat Verde Vista ook fysiek meer onderdeel uitmaken van de woonkern Zoeterwoude Rijndijk. “Een ontwikkeling waar lang naar is uitgekeken door de huidige bewoners, omliggende school en kinderopvang ter plaatse,” aldus de gemeente Zoeterwoude. “Door de aansluiting Hoge Rijndijk – Stadhouderslaan worden wij goed bereikbaar voor de ouders en de kinderen uit Verde Vista. Daar zijn wij heel blij mee want ook deze kinderen willen we graag laten aansluiten bij alle activiteiten in Zoeterwoude Rijndijk,” aldus directeur Sabine Steinebach van de Bernardusschool en haar collega Dita van Dijk van de Stichting Kinderopvang Zoeterwoude.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×