(Foto: Norlandia Avondvierdaagse Voorschoten).

Avondvierdaagse morgen van start in Voorschoten

Morgen start de Norlandia Avondvierdaagse Voorschoten. Elke avond wordt er 5, 10 of 15 kilometer gelopen door en rond Voorschoten. De start is alle avonden vanaf 18.00 uur bij veld 6 van Voorschoten ’97 aan de Weddeloop 6. Op vrijdag 24 mei is de intocht ook weer op de Weddeloop. Vanaf de Beethovenlaan lopen de deelnemers dan terug richting het startveld. De Weddeloop is daarom vrijdagavond volledig afgesloten.

De A4D Voorschoten is een sportief evenement waarbij de deelnemers vier avonden wandelen, zingen en plezier maken. De avondwandelingen zijn voor alle leeftijden, alleen, samen of in clubverband. Inschrijven kan via www.a4dvoorschoten.nl/inschrijven en de kosten bedragen vijf euro.

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×