Soldaat van Oranje maakt weer een jaar vol

Vanmorgen zijn de maanden oktober tot en met december aan de speelperiode van de musical Soldaat van Oranje toegevoegd. De Musical loopt dus door tot het einde van het jaar en daarmee komt ook negenjarig bestaan in zicht. Op 30 oktober aanstaande is het precies negen jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. Vanaf eind augustus zal een deels vernieuwde cast, de achttiende samenstelling, zijn opwachting maken in de voorstelling.

Met in totaal 2.674 voorstellingen in een aaneengesloten periode bezochten al meer dan 2,9 miljoen mensen de oorspronkelijk Nederlandse productie.

Begin april werd bekend dat dit najaar de bouw van het theater voor de Engelse productie, Soldier of Orange – The Musical, in de Royal Docks, tegenover City Airport, in Londen begint. Deze voorstelling zal in het najaar van 2020 in première gaan.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×