Conny Broeyer stopt als voorzitter van de Vrienden van het Singelpark. Ze wordt opgevolgd door Alexander Geertsema. (Foto: Chris de Waard).

Alexander Geertsema volgt Conny Broeyer op als voorzitter Vrienden van het Singelpark

De Stichting Vrienden van het Singelpark krijgt een nieuwe voorzitter. Alexander Geertsema treedt per direct toe tot het bestuur en neemt per 1 juli de voorzitterstaken over van Conny Broeyer die het na zeven bestuursjaren – waarvan vijf als voorzitter – tijd vindt om het voorzitterschap over te dragen.

Geertsema was in het verleden raadslid en wethouder voor de VVD Leiden en is daarnaast al lange tijd actief in binnen de gemeente Leiden op cultureel en maatschappelijk vlak. Onder meer bij de Open Monumentendagen en de schooltuinen.

Het Singelpark heeft zich onder Broeyer de afgelopen vijf jaren ontwikkeld van een idee op papier tot een park in uitvoering. Later dit jaar en begin volgend jaar worden ook de Singelparkbruggen aangelegd, waardoor er daadwerkelijk een aaneengesloten park ontstaat. Het langste van Europa. Op 21 juni wordt voor de eerste keer de Dag van het Singelpark georganiseerd. Dat wordt samen met Stadslab Leiden ingevuld. Die organisatie bestaat dan tien jaar.

Leiden Maatschappij Singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×