Alexander Geertsema volgt Conny Broeyer op als voorzitter Vrienden van het Singelpark

3

De Stichting Vrienden van het Singelpark krijgt een nieuwe voorzitter. Alexander Geertsema treedt per direct toe tot het bestuur en neemt per 1 juli de voorzitterstaken over van Conny Broeyer die het na zeven bestuursjaren – waarvan vijf als voorzitter – tijd vindt om het voorzitterschap over te dragen.

Geertsema was in het verleden raadslid en wethouder voor de VVD Leiden en is daarnaast al lange tijd actief in binnen de gemeente Leiden op cultureel en maatschappelijk vlak. Onder meer bij de Open Monumentendagen en de schooltuinen.

Het Singelpark heeft zich onder Broeyer de afgelopen vijf jaren ontwikkeld van een idee op papier tot een park in uitvoering. Later dit jaar en begin volgend jaar worden ook de Singelparkbruggen aangelegd, waardoor er daadwerkelijk een aaneengesloten park ontstaat. Het langste van Europa. Op 21 juni wordt voor de eerste keer de Dag van het Singelpark georganiseerd. Dat wordt samen met Stadslab Leiden ingevuld. Die organisatie bestaat dan tien jaar.

Delen

3 reacties

  1. Heel goed, een goede en verantwoordelijke keuze, en had dit mens eigenlijk ooit voorzitter moeten zijn?

    • Dank je wel Conny, voor je vele jaren betrokken, actieve en geduldige inzet, het was en is een ontzettend pittige, soms weerbarstige, klus waar jij de afgelopen jaren steeds een onmisbare verbindende en faciliterende actor bij bent geweest. Alexander valt desondanks niet in een gespreid bedje, er valt nog steeds een hele hoop te bouwen maar jij hebt de fundamenten stevig gelegd. Alexander, fijn dat je de uitdaging oppakt, goed dat er weer nieuwe energie in het project komt.

      • houd Alexander dit wel langer vol dan zijn wethouderschap HA HA HA !!

        Wie heeft er tevens baat bij zo singelpark?

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline