(Foto's: AS Media).

Gaslek bij werkzaamheden Dorpskerk Voorschoten

Gisteravond werd op het bouwterrein bij de Dorpskerk in de Voorstraat in Voorschoten een gaslucht geroken. De brandweer heeft diverse metingen verricht en vervolgens netbeheerder Liander ingeschakeld om de exacte locatie op te zoeken en de lekkage te repareren.

Het komende jaar wordt de kerk gerenoveerd. Daarbij wordt onder keer het bestaande entreegebouw aangepast, de organistentrap vervangen en het balkon en de galerij opgeknapt. Ook de inrichting wordt aangepakt en de faciliteiten van de kerk worden gemoderniseerd. Het resultaat van het project om te komen tot een nieuwe Dorpskerk (DNDK) moet voor Pasen 2020 klaar zijn.

Bij de kerk zijn begin deze maand de werkzaamheden begonnen met het slopen van gebouw De Hoeksteen. (Foto’s: Sleutelstad).

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×