Gaslek bij werkzaamheden Dorpskerk Voorschoten

3

Gisteravond werd op het bouwterrein bij de Dorpskerk in de Voorstraat in Voorschoten een gaslucht geroken. De brandweer heeft diverse metingen verricht en vervolgens netbeheerder Liander ingeschakeld om de exacte locatie op te zoeken en de lekkage te repareren.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het komende jaar wordt de kerk gerenoveerd. Daarbij wordt onder keer het bestaande entreegebouw aangepast, de organistentrap vervangen en het balkon en de galerij opgeknapt. Ook de inrichting wordt aangepakt en de faciliteiten van de kerk worden gemoderniseerd. Het resultaat van het project om te komen tot een nieuwe Dorpskerk (DNDK) moet voor Pasen 2020 klaar zijn.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bij de kerk zijn begin deze maand de werkzaamheden begonnen met het slopen van gebouw De Hoeksteen. (Foto’s: Sleutelstad).

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

3 reacties

Je bent nu offline